English

From Mr. Bitcoin
Revision as of 11:30, 16 November 2015 by Bjorn (talk | contribs) (Created page with "{| width="100%" cellspacing="10" celladding="15" border="0" style="font-size:100%; background: #eeeeee;" | width="15%" style="text-align:left;"| | width="50%" style="text-alig...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
EN.png English version NO.png Norwegian version
Mr. Bitcoin
Mr. Bitcoin
Hei, 
Mitt navn er Bjørn Bjercke også kjent som "Mr. Bitcoin". Jeg er 39 år og driver et IT selskap, Rett IT AS, som hjelper bedrifter med fremtidsrettede løsninger. Jeg har 17 års erfaring med IT løsninger, hvor av 11 år innenfor Bank og Finansmarkedet. I september 2013 fikk jeg først øynene og interessen opp for Bitcoin.
 
Så hva er Bitcoin? All tradisjonell valuta som Kroner, Euro og Dollar styres i dag av tillit til staten og bankene. I finanskrisene i 1929, og i 2008 så vi tydelig at tillit ikke er et bra konsept når det kommer til økonomi. Bitcoin har de siste årene blitt min og mange andres store interesse etter som den ikke styres av tillit til organisasjoner men av beviselige matematiske formler. Bitcoin er ingen organisasjon men et gigant nettverk som kalles Blockchain som er tilknyttet internett hvor alle som eier Bitcoins er "sin egen bank". Kort sagt; Bitcoin er to personer som bytter verdi med hverandre slik vi gjorde det for 100vis av år siden uten at verken bank, stat eller 3. part. f.eks. kredittkortselskaper er involvert. Den digitale enheten er som cash og veldig ulikt kort, giro eller andre typer bankoverføring. Kort video her
 
Vårt prosjekt som startet med en ide tirdag 10. november 2015 kl. 14:12, i samtale med en god venn og kollega, er å utvikle en større aksept for Bitcoin, i første omgang i det norske markedet. For at de som har Bitcoins i dag og i fremtiden, skal kunne bytte til seg varer og tjenester, må noen, f.eks. Mr. Bitcoin, gjøre grunnarbeidet med å få bredere aksept og forståelse av Bitcoin.
 
I dag er det flere internasjonale bedrifter som Microsoft, Amazon og Wikimedia Foundation (wikipedia) og mange andre som tar imot Bitcoin som betalings middel.
BTC Accepted here
Er du eier av Bitcoins og ønsker å kjøpe varer eller tjenester?
Støtt vårt prosjekt med BTC 0,00075 eller mer for å utvikle en større aksept for Bitcoin:

Mr. Bitcoin wallet

Linker: "Thinking that it’s too late to getting involved with Bitcoin, is like thinking it is too late to get involved with the internet or getting involved with using a cellphone." - Roger Ver -
 

Mr. Bitcoin | Rett IT AS @ 2015

Rett IT
Info om Bitcoin; ring Rett IT 48 84 77 77